Somon cu miere si usturoi reteta bariatrica pre-operatie

Somon cu usturoi mazare si broccoli
 
Categorie: Dieta Pre-operatorie
Autor:
Portii: 2
Ingrediente
  • Somon proaspat, file - 240 de grame
  • Usturoi, ras - 1 catel mediu
  • Miere naturala - 2 lingurite
  • Sare de mare - ¼ lingurita
  • Piper negru - ⅛ lingurita
  • Broccoli proaspat - 200 de grame
  • Mazare - 260 de grame
Mod de preparare
  1. Preincalziti cuptorul la 200 de grade celsius.
  2. Intr-un vas de yena cu o foaie de copt, puneti somonul la cuptor. Se unge cu mierea si se adauga deasupra usturoiul pisat, sarea si piperul si lasati la cuptor aproximativ 20 de minute.
  3. Gatiti la abut mazarea si broccoli.
  4. Serviti alaturi de somon. Pofta buna

Specificatii
Impartiti in mod egal in 2 portii.
Retineti ca aceasta reteta se adreseaza persoanelor ce tin o dieta pre-operatorie. Nu urmati aceasta reteta daca ati avut deja o interventie gastric sleeve.
Informatii Nutritionale
Calorii: 370 Grasimi: 13 Carbohidrati: 31 Zahar: 14 Fibre: 9 Proteine: 34

 

Salata de naut si ceapa reteta bariatrica pre-operatorie