Salata de ton reteta preoperatorie micsorarii stomacului

Salata de ton cu quinoa, pui si spanac
 
Categorie: Dieta pre-operatorie
Autor:
Portii: 2
Ingrediente
  • Quinoa deja fiarta - 1 ceasca, 185 grame
  • Carne de pui - 200 grame
  • Spanac proaspat - 160 grame
  • Mar verde - 1 mediu 170 grame
  • Ceapa rosie - ¼, 40 grame
  • Suc de lamaie - 25 grame
  • Sirop de agave - -1 lingurita 7 grame
  • Mustar Dijon - 1 lingurita 5 grame
  • Ulei de masline - 1 lingurita 5 grame
  • Otet de vin rosu - 1 lingura 15 grame
  • Sare de mare - ⅛ lingurita
  • Piper negru, proaspat macinat - ⅛ lingurita
Mod de preparare
  1. Daca folositi quinoa nepreparata, atunci folositi ⅓ dintr-o cana, sau aproximativ 70 de grame. O fierbeti pentru a o folosi corespunzator fara coaja. Lasați-o sa se raceasca înainte de a adauga in salata.
  2. Intr-un bol mai mic se adauga si se mixeaza ingredientele pentru dressing, sucul de lamaie, siropul de agave, mustarul, uleiul de masline, otetul, sarea si piperul.
  3. Taiati canea de pui, marul si ceapa in bucati mai mici. Adaugati-le intr-un castron mai mare impreuna cu spanacul si dressingul.
Cartofi cu albus reteta preoperatorie gastric sleeve

Informatii Nutritionale
Marime Portie: 350 g Calorii: 385 Grasimi: 11 Carbohidrati: 41 Zahar: 13 Fibre: 7 Proteine: 33