Salata de quinoa si edamame reteta pre-operatorie

Salata de quinoa si edamame, rosii deshidratate si fasole neagra
 
Categorie: Dieta pre-operatorie
Autor:
Portii: 2
Ingrediente
  • Quinoa, fiarta - 270 grame
  • Pastai Edamame, fierte, congelate - 150 grame
  • Boabe de porumb - 45 grame
  • Fasole neagra, fiarta deja - 85 grame
  • Roșii deshidratate - 30 grame
  • Sirop de agave - 1 lingurita
  • Otet de vin alb - 1 lingurita
  • Zeama de lamaie - 10 grame
  • Sare de mare - ¼ lingurita
  • Salata - 80 de grame
Mod de preparare
  1. Daca folositi fasile, edamame si porumb congelate, dezghetati-le la temperatura camerei.
  2. Scurgeti si clatiti fasolea neagra.
  3. Taiati rosiile uscate.
  4. Într-un castron mare, amestecati totul, cu exceptia salatei si a semintelor de quinoa.
  5. Adaugati salata si quinoa doar cand serviti salata.

Specificatii
Edamamele sunt pastai tinere de soia si foarte comune in bucataria japoneza. cu precadere in restaurantele ce prepara si servesc sushi. Edamamele se fierb in apa clocotita si se pot consuma si asa simple, despicand pasia si mancand boabele. Le puteti manca cu un pic de sos de soia. Se gasesc congelate in supermarketuri. Eu am gasit la Mega Image la pungi de 400 de grame si costau in jur de 0 lei. Sunt foarte bune in momentele cand urmariti un film sau va uittai la TV. Retineti ca aceasta reteta se adreseaza persoanelor ce tin o dieta pre-operatorie. Nu urmati aceasta reteta daca ati avut deja o interventie gastric sleeve si va aflati in perioada de recuperare.
Informatii Nutritionale
Calorii: 390 Grasimi: 10 Carbohidrati: 58 Zahar: 9 Fibre: 14 Proteine: 21

 

Pui cu usturoi si quinoa reteta bariatrica pre-operatorie