Salata de naut si ceapa reteta bariatrica pre-operatorie

Salata de naut si ceapa reteta bariatrica pre-operatorie
 
Categorie: Dieta pre-operatorie
Autor:
Ingrediente
  • Castraveti - 150 de grame
  • Ceapa Rosie - 40 de grame
  • Rosii - 200 de grame
  • Naut gatit - 120 de grame
  • Usturoi, tocat fin - 1 catel
  • Ulei de masline - o lingura
  • Zeama de lamaie - 12 grame
  • Otet de vin alb - 1 lingurita
  • Busuioc uscat - ¼ lingurita
  • Patrunjel uscat - ¼ lingurite
  • Sare de mare - ¼ lingurita
  • Piper negru - ⅛ lingurita
Mod de preparare
  1. Sa taie ceapa, se taie castravetele si rosiile. Adaugati-le intr-un castron mare si lasati-le deoparte.
  2. Scurgeti nautul dupa ce l-ati gatit si adaugati-l in castron.
  3. Intr-un alt castron, amestecati usturoiul, uleiul de masline, zeama de lamaie, otetul, busuiocul, patrunjelul, sarea si piperul pentru a prepara dressingul.
  4. Adaugati dressingul in primul castron si amestecati.
  5. Pofta Buna.
Creveti cu ciuperci reteta bariatrica preoperatorie

Specificatii
Retineti ca aceasta reteta se adreseaza persoanelor ce tin o dieta pre-operatorie. Nu urmati aceasta reteta daca ati avut deja o interventie gastric sleeve.
Informatii Nutritionale
Calorii: 365 Grasimi: 11 Carbohidrati: 54 Zahar: 16 Fibre: 13 Proteine: 15