Salata de naut si ceapa reteta bariatrica pre-operatorie

Salata de naut si ceapa reteta bariatrica pre-operatorie
 
Categorie: Dieta pre-operatorie
Autor:
Ingrediente
  • Castraveti - 150 de grame
  • Ceapa Rosie - 40 de grame
  • Rosii - 200 de grame
  • Naut gatit - 120 de grame
  • Usturoi, tocat fin - 1 catel
  • Ulei de masline - o lingura
  • Zeama de lamaie - 12 grame
  • Otet de vin alb - 1 lingurita
  • Busuioc uscat - ¼ lingurita
  • Patrunjel uscat - ¼ lingurite
  • Sare de mare - ¼ lingurita
  • Piper negru - ⅛ lingurita
Mod de preparare
  1. Sa taie ceapa, se taie castravetele si rosiile. Adaugati-le intr-un castron mare si lasati-le deoparte.
  2. Scurgeti nautul dupa ce l-ati gatit si adaugati-l in castron.
  3. Intr-un alt castron, amestecati usturoiul, uleiul de masline, zeama de lamaie, otetul, busuiocul, patrunjelul, sarea si piperul pentru a prepara dressingul.
  4. Adaugati dressingul in primul castron si amestecati.
  5. Pofta Buna.
Ton cu orez brun si avocado reteta preoperatorie gastric sleeve

Specificatii
Retineti ca aceasta reteta se adreseaza persoanelor ce tin o dieta pre-operatorie. Nu urmati aceasta reteta daca ati avut deja o interventie gastric sleeve.
Informatii Nutritionale
Calorii: 365 Grasimi: 11 Carbohidrati: 54 Zahar: 16 Fibre: 13 Proteine: 15