Pui cu usturoi si quinoa reteta bariatrica pre-operatorie

Pui cu usturoi si quinoa
 
Dieta Preoperatorie
Autor:
Portii: 2
Ingrediente
  • Ardei gras rosu - 1 mediu, 140 de grame
  • Zucchini - 1 mediu, 200 de grame
  • Usturoi - 2 catei medii
  • Piept de pui, nefiert - 280 de grame
  • Ulei de masline - o lingura, aprox. 7 grame
  • Sare de mare - ¼ lingurita
  • Piper negru - ¼ lingurita
  • Quinoa, preparata, fiarta - 185 de grame
Mod de preparare
  1. Se taie ardeiul si zucchini sau daca nu aveti zucchini puteti folosi dovlecel.
  2. Se toaca marunt usturoiul.
  3. Se taie pieptul de pui in bucati mai mici.
  4. Puneti o tigaie pe foc si dati focul mediu. Cand se incinge adaugati uleiul de masline si pieptul de pui si gatiti in jur de 7-8 minute.
  5. Reduceti la jumate focul si adaugati ardeiul, zucchini, usturoiul, sarea si piperul. Lasati pe fic inca 5-6 minute. Se amesteca in tot acest timp.
  6. Serviti alaturi de quinoa. Pofta buna.
Salata de naut si ceapa reteta bariatrica pre-operatorie

Specificatii
Impartiti totul in mod egal in 2 portii.
Retineti ca aceasta reteta se adreseaza persoanelor ce tin o dieta pre-interventie. Nu urmati aceasta rețetă daca ati avut deja o interventie gastric sleeve.
Informatii Nutritionale
Calorii: 340 Grasimi: 9 Carbohidrati: 29 Zahar: 6 Fibre: 5 Proteine: 36