Pui cu orez si usturoi reteta bariatrica pre-operatorie

Pui cu orez, usturoi si dovlecel
 
Categorie: Dieta preoperatorie
Autor:
Portii: 2
Ingrediente
  • Orez brun, fiert - 270 de grame
  • Zucchini sau dovlecel - 300 de grame
  • Piept de pui, fara piele, nefiert - 240 de grame
  • Usturoi - 3 catei
  • Ulei de susan - 7 grame
  • Sare de mare - ¼ lingurite
  • Piper negru macinat - ⅛ lingurite
Mod de preparare
  1. Se taie dovlecelul si carnea de pui. Se taie usyuroiul in felii mai mici.
  2. Asezati o tigaie mare pe foc mediu. Cand se incinge, adaugati uleiul de susan si carnea de pui.
  3. Se condimenteaza cu sare si piper.
  4. Gatiti 2-3 minute si adaugati zucchini si usturoiul.
  5. Continuati sa gatiti inca aproxiativ 8-10 minute pana ce pieptul de pui este bine gatit.
  6. Se amesteca constant pentru a preveni arderea usturoiului.
  7. Serviti alaturi de orezul brun. Pofta buna.
Bile energizante de ciocolata

Specificatii
Impartiti in mod egal cantitatea pentru a obtine 2 portii egale.
Aceasta este o reteta pentru o dieta pre-operatorie de micsorare a stomacului. Daca ati avut deja interventia, nu preparati aceasta reteta pana nu veti avea o recuperare completa de minim 4 luni.
Informatii Nutritionale
Calorii: 370 Grasimi: 8 Carbohidrati: 41 Zahar: 4 Fibre: 4 Proteine: 31