Gastric sleeve ajuta tratarea tensiunii arteriale crescute

Hipertensiunea si obezitatea: Care este legatura?

Majoritatea oamenilor supraponderali, obezi sau morbid obezi tind sa sufere de hipertensiune arteriala. In cazul acestor oameni, de obicei exista mai multi hormoni circulanti in corpul lor ce sunt fabricati de tesutul lor sau de rinichi. Exista de asemenea un volum crescut de sange in corp, ceea ce inseamna o presiune crescuta pentru a mentine sangele in miscare.

Cat de eficienta este operatia in tratarea hipertensiunii? 

Prin scaderea in greutate si obtinerea unei mase corporale ideale, persoanele ce sufera de obezitate si obezitate morbida, isi pot reduce considerabil tensiunea arteriala cu ajutorul interventiei. Acesta este unul din motivele principale pentru care multi apeleeaza la gastric sleeve, imbunatatindu-si astfel starea generala de sanatate. Totusi, nu doar operatia va va scapa de tensiune. Dupa, va trebui sa continuati cu un regim de viata sanatos pentru a beneficia de toate avantajale procedurii pe termen lung.

Boala celiaca, intoleranta la gluten, dupa gastric sleeve

O dieta buna dupa gastric sleeve ajuta la scaderea hipertensiunii

Consumul unei alimentaii sanatoase si echilibrate este esentiala pentru a obtine o nutritie adecvata pentrua  va simti in forma. Dupa operatie cautati mancarurile ce contribuie la sanatatea inimii si evitati aproape total hrana junk food si cele grase ce va pot infunda arterele si va pot imbolnavi iarasi de inima.

Exercitiile sunt foarte importante pentru reducerea tensiunii arteriale

Dupa operatia de micsorare a stomacului, dieta este doar o parte a unui drum sanatos pe care trebuie sa il alegeti. Exercitiile si activitatea fizica sunt de asemenea foarte foarte importante. Nu numai ca va ajuta sa slabiti cat mai mult, dar va ajuta si la imbunatatirea sanatatii cardiovasculare in tot acest proces.